Винен не лише путін – це вже давно має бути всім зрозуміло. На цей раз росіянин закликав відомого блогера поширювати серед шанувальників брехливий наратив.

Відомий стример під ніком Хесус, який активно допомагає та підтримує Україну з першого дня повномасштабної війни вирішив поспілкуватися з росіянами у чат-рулетці, де зустрів доволі цікавого персонажа.

Фанат путіна заявив, що насправді окупанти ні на кого не нападали, а стали жертвою жорстокого ставлення від Збройних сил України.

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube
Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

Росіянин закликав блогера поширювати серед шанувальників наратив про те, що російська армія йшла через територію України до Польщі, але тут злі ЗСУ на них напали і почалася війна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В Україні ти маєш продавлювати тему, що ми не на них напали, а ми йшли взагалі на Польщу. По суті, напали на нас вони - х*хли. На нашу армію. Поки ми повз них йшли, вони на нас напали", - Заявив неадекватний росіянин.

Чат-рулетка, фото: скріншот
Чат-рулетка, фото: скріншот

Хесус тривалий час сидів здивований цією версією російської пропаганди, і заявив, що все це брехня. Тут прихильник путіна сильно здивувався, чому його марення ніхто не хоче вірити.

- Росіянин : "Російська армія рухалася у бік Польщі через Україну"

- Блогер: "А у Польщі вони що забули?"

- Росіянин: "Помста"

- Блогер: "За що?"

- Росіянин: "Давнє зле прокляття"

Ось що думають про цю війну росіяни. Замість того, щоб вийти на вулиці і повалити божевільного диктатора, вони вигадують версії, щоб його виправдати. При цьому часом здається, що вони самі не розуміють, що несуть.

"Російська армія йшла на Польщу, а х*хли напали на нас, поки ми йшли. Ти це маєш проштовхувати в маси українців. Це так і є", - ще раз заявив окупант, додавши, що каже це цілком серйозно.

Нагадаємо, що рекордна кількість ракет: українців попередили про можливий масштабний удар

Раніше повідомлялося, що затяжна війна скасовується, адже від путіна відмовився навіть Китай, капітуляція близько

Також український посол нагадав Берліну знову про танки Leopard 2: чому без них подальша деокупація неможлива