14 січня 2023 року РФ завдала чергового масового ракетного удару по Україні, в ході якого одна боєголовка потрапила прямо в житловий багатоповерховий будинок у Дніпрі.

Загинуло понад 40 людей, під завалами кілька днів діставали людей. Серед жертв - два лікарі-волонтери Ольга Усова та Ірина Саламатенко, які були стоматологами та допомагали ЗСУ з самого початку війни. Вони не жили в цьому будинку, просто проходили повз, прямуючи до спортзалу.

Ірина Саламатенко, фото: Facebook
Ірина Саламатенко, фото: Facebook

Син однієї з них - Ірини - написав зворушливий лист на згадку про маму на її сторінці в соціальній мережі Facebook. Словами не передати, наскільки важко одного дня дізнатися, що твого батька більше немає в житлових. Більше того, важко і мешканцям їхнього району, міста...

"Моя мама була найпрекраснішою, найкрасивішою, найрозумнішою і найдобрішою дівчиною, яку я коли-небудь знав. Такої людини, як моя матуся, просто неможливо описати словами, немає таких філософів, які змогли б підібрати такі слова, немає таких словників, які могли б містити ті слова, які підходять до її доброти, характеру та душі", - пише хлопець.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ірина Саламатенко, фото: Facebook
Ірина Саламатенко, фото: Facebook

Його батько називав свою дружину "унікальною". Він підтверджує це, бо в ній не було нічого поганого. Ірина Саламатенко була ідеальною у всьому. І вони продовжуватимуть любити її вічно.

Нагадаємо, журналісти зв'язалися з окупантом, який завдав удару по будинку в Дніпрі, але він почав усе заперечувати: "Крим все одно наш"

Як повідомляв "Знай.uа", у Дніпрі до ракетного удару 14 січня затримали двох дивних підлітків: фотографували ТЕС і дзвонили до Росії

Знай.ua писав, п'яна луганчанка влаштувала бенкет через трагедію в Дніпрі: "Радій, що ви всі там гинете"