Росіянські пропагандисти не перестають дивувати своєю нелюдською психологією, та відсутністю меж, за які нормальна людина не може переступати. "Журналістка" закликала в прямому ефірі до репресій щодо мешканців знищеного росією Маріуполя.

Журналіст Денис Казанський у своєму тг-каналі зазначає, що одна з путінських пропагандисток, Надана Фрідріхсон, в ефірі у Соловйова назвала жителів Маріуполя сволочами та ворогами, які їдуть до росії, щоб шкодити та здійснювати диверсії.

Російська пропагандистка. Фото: Youtube
Російська пропагандистка. Фото: Youtube

Тобто спочатку ці мразі прийшли і знищили місто, зробивши його мешканців біженцями, а тепер ще й цькують людей, яких самі ж залишили без квартир і змусили блукати світом. І не просто десь у соцмережах, а на державному телеканалі. — зазначає Казанський.

Чергове підтвердження того, що всі українці для росіян – люди другого ґатунку. У тому числі й жителі Донбасу, яких, як бачимо, підозрюють у нелояльності та своїми в росії не вважають.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також журналіст зазначає, що тепер пропагандисти не соромляться розповідати, що у Маріуполі жили українці, які ненавидять росію, і ніяких мешканців "пригнічених Україною росіян" у Маріуполі не було і нема.

Пропагандисти ненавидять мешканців міст, які захопили, та на своєму офіційному телебаченні ображають, принижують, влаштовують травлю на них, — зазначає Казанський.

Нагадаємо, ми писали, що в ОПУ розповіли долю алкоголіка Медведєва після поразки путіна: "Сидів під примусом".

Як повідомляв "Знай.ua", син волонтерки довів до сліз листом про маму, яка загинула від ракети у Дніпрі: "Неможливо...".

Також "Знай.ua" інформував, російський зомбі вивалив свою версію початку війни: "Армія йшла на Польщу, а х*хли напали на нас".