У Сполучених Штатах Америки закликали відправити Україні хоча б один Abrams, щоб Німеччина все ж таки схвалила поставки Leopard.

Про це заявив новий голова комітету із закордонних справ Палати представників, конгресмен Майкл Макколл заявив в ефірі телеканалу ABC.

Він вважає, що Олаф Шольц не наважиться на цей крок доти, доки до України не приїде хоча б один американський танк. Це підштовхнуло б Німеччину та інші країни повторити і відкрити "зелений сигнал".

Танки. Фото: скриншот з Youtube
Танки. Фото: скриншот з Youtube

Наразі Сполучені Штати Америки спонукатимуть країни Європи почати більше допомагати Володимиру Зеленському, щоб не затягнути війну, яка вже затяглася.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо ми оголосимо, що збираємося дати танки Abrams, хоча б один... Німеччина чекає, щоб ми взяли на себе лідерство. Це створить ефект доміно та змусить інші країни Європи відправити танки Leopard 2. Майкл Макколл

Крім того, чоловік зазначив, що Україні потрібні не лише танки для боротьби з російською агресією, а й далекобійна артилерія. Це значно полегшило б завдання на полі бою.

поставки західного озброєння до України
поставки західного озброєння до України

Це дві головні речі, про які говорить Зеленський і все, з ким я спілкувався - їм потрібні танки для зимового наступу, яке збираються здійснити росіяни, і їм потрібна артилерія більшої дальності. Майкл Макколл

Президент України вже неодноразово заявляв партнерам про необхідність військового озброєння, оскільки зараз Кремль готує нові провокації.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що рекордна кількість ракет: українців попередили про можливий масштабний удар

Раніше повідомлялося, що затяжна війна скасовується, адже від путіна відмовився навіть Китай, капітуляція близько

Також український посол нагадав Берліну знову про танки Leopard 2: чому без них подальша деокупація неможлива