Стало відомо про те, для чого насправді російське керівництво вирішило встановити на дахах Москви системи ППО. Можуть готуватися удари по "центрам ухвалення рішень".

Про це 24 каналу розповів російський правозахисник та опозиційний політик Марк Фейгін.

У Москві на дахах адміністративних будівель було встановлено ППО, і американські аналітики вже припустили, що Кремль у такий спосіб намагається створити інформаційний привід, щоб підготувати народ до затяжної війни. Проте в опозиціонера інша думка щодо цього.

Марк Фейгін, фото: Instagram
Марк Фейгін, фото: Instagram

Я думаю, вони готують удари по центрах прийняття рішень в Україні. Вони хочуть ударити по Банковій, вбити Зеленського, але розуміють, що це не залишиться безкарним. Марк Фейгін

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тобто в Кремлі чудово розуміють, що такі дії ні до чого хорошого не приведуть, і в такому разі українська сторона дасть відповідь, у тому числі й у Москві. У зв'язку з цим ППО встановлено і біля резиденції путіна в Ново-Огарьові.

Вони дуже бояться українських ударів, адже знають, що на відміну від російських, вони будуть успішними.

Радіус московського ППО, фото: скріншот
Радіус московського ППО, фото: скріншот

[quote author="Марк Фейгін"]Вони реально готуються, це не вдавана акція. Вони, звичайно, параноїки і бояться всього, але вони збираються інтенсифікувати кампанію, тому поява таких засобів є свідченням того, що вони справді збираються воювати вже саме із "центрами прийняття рішень."

Нагадаємо, що путін розчарувався у своїх генералах, і почав "тасувати колоду" для вигаданих перемог

Раніше повідомлялося, що бобри стали на бік ЗСУ: зубатий союзник допоміг зупинити окупантів

Також, у Росії знову поспішили зі "взяттям" Соледара, і пропагандисти запідозрили недобре