Весна і початок літа стануть вирішальними в цій війні. Українців чекають вперед темні часи, які обов'язково заміняться білою смугою.

На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький у своєму новому інтерв'ю для Delfi.

За його словами, дуже скоро ситуація на фронті зі стабільно складною перетвориться на максимально складну, оскільки обидві сторони готують власний наступ.

ВСУ, фото: Минобороны
ВСУ, фото: Минобороны

Весна і початок літа будуть вирішальними у війні. Якщо великий наступ Росії, запланований на цей час, провалиться, це стане крахом росії та путіна. Вадим Скибіцький

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найбільші бої, мабуть, очікуються в районі Луганської та Донецької областей, за південний напрямок вони вже так не боротимуться, оскільки їх на сьогоднішній день більше хвилює захист тимчасово окупованого Кримського півострова.

Також у Головному управлінні розвідки МО України зазначили, що наступ з боку Білорусі теж малоймовірний, тому підстав для побоювань немає.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Коли весна і початок літа будуть позаду, можливо ми зможемо почати говорити про закінчення війни. Ми поки що не можемо заглядати далеко, ми маємо пройти перший етап – весну та початок літа. Ми бачимо, до чого веде ця війна: змінилося російське військове керівництво, закінчився перший етап мобілізації, російська армія здійснює перегрупування. Наша оцінка проста: основна активність російської армії розгортатиметься на Донецькому та Луганському напрямках. Вадим Скибицький

Нагадаємо, що рекордна кількість ракет: українців попередили про можливий масштабний удар

Раніше повідомлялося, що затяжна війна скасовується, адже від путіна відмовився навіть Китай, капітуляція близько

Також український посол нагадав Берліну знову про танки Leopard 2: чому без них подальша деокупація неможлива