Втрати російських окупантів в Україні наближаються до чергового ювілею. Менше ніж за рік втратили 180 тисяч бійців.

Про це заявив голова Збройних сил Норвегії Ейрік Крістофферсен у своєму новому інтерв'ю для порталу TV2 .

За його словами, втрати російських окупантів станом на кінець січня становлять 180 тисяч осіб. Це разом із пораненими та загиблими. При цьому втрати української сторони за його словами вже 100 тисяч, проте на скільки це відповідає дійсності – сказати неможливо.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Своїх джерел норвезький генерал вирішив не озвучувати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Цифри російських втрат починають наближатися до 180 000 вбитих і поранених солдатів. - Цифри втрат України, ймовірно, перевищують 100 000 вбитих і поранених солдатів. Крім того, в Україні близько 30 000 мирних жителів загинули у цій жахливій війні, яка відбувається від нас", - сказав він.

Далі Ейрік Крістофферсен розповів, що Росія поки що має можливість вести довгу війну, а також вони готуються до мобілізації, щоб залучити ще більше людей на фронт.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Українська сторона ж з кожним днем ​​стає лише сильнішою, і постачання озброєнь від західних партнерів призвело до того, що росіяни зазнають поразки на полі бою.

"Найбільше турбує те, чи вдасться Україні утримати російські ВПС від участі у війні. Ми не бачили великих зусиль з боку російських ВПС завдяки протиповітряній обороні, яка має Україна", - сказав Крістофферсен.

Розбита техніка окупантів, фото: Facebook
Розбита техніка окупантів, фото: Facebook

Нагадаємо, що рекордна кількість ракет: українців попередили про можливий масштабний удар

Раніше повідомлялося, що затяжна війна скасовується, адже від путіна відмовився навіть Китай, капітуляція близько

Також український посол нагадав Берліну знову про танки Leopard 2: чому без них подальша деокупація неможлива