Зараз все частіше по мережі поширюється наратив про те, що американці почали бідніти через допомогу їхньої держави для України. Запустили його росіяни, очікувано, проте американці повелися.

У мережі з'явився ролик від чоловіка зі США, який вирішив розкрити всю правду про допомогу для країни, яка опинилася в небезпеці та якій загрожують ядерним озброєнням.

Виявилося, що кількість податків, які йдуть з кишені американців мінімальна, і склянка кави коштує дорожче.

Долари. Фото: Youtube
Долари. Фото: Youtube

"На сьогоднішній день ми дали Україні 27,5 мільярдів військової та фінансової допомоги. Ця сума дорівнює 3,2 річного військового бюджету США. Так от, якщо взяти 27,5 мільярдів або 3,2% видатків і розібратися, то це дорівнюватиме - 0,1 річного ВВП США, і в середньому коштує кожному платнику податків 3,5 доларів на тиждень. Так що так. Ти витрачаєш 14 доларів на місяць підтримуючи Україну", - каже американець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Це не так багато, як багатьом здається. У США одна склянка кави коштує приблизно стільки ж, чи підписка на якийсь сервіс. А тут війна і від цих 14 доларів залежить життя мільйонів людей.

Поставки зброї, фото: скріншот з відео
Поставки зброї, фото: скріншот з відео

При цьому, Росії він називає головним ворогом США, і навіть не Китай. До Китаю будь-який американець може спокійно приїхати, на відміну від Росії.

"І ти платиш 14 доларів на місяць за перемогу над Росією, при цьому не втрачаючи жодного американського солдата. Отже вистачить втирати мені цю дичину про витрачені податки", - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що російська пропагандистка назвала маріупольців зрадниками та ворогами: здійснюють диверсії

Раніше повідомлялося, що в ОПУ розповіли долю алкоголіка Медведєва після поразки путіна

Також американець не втік з України після 24 лютого, а став на захист зі зброєю в руках