Стало відомо, як росіяни збираються жити далі в оточенні кримінальних злочинців. Під амністію потрапляють усі ті, хто погодився вбивати людей в Україні.

Таких випадків уже кілька сотень. Кухар путіна Пригожин спочатку їздив вербувати людей по всьому СІЗО країни, і пропонував їм стати частиною його ПВК "Вагнер" заради війни в Україні.

Крім великих грошей, їм пропонували поїхати повоювати в Україну. Тобто кримінальні злочинці, які в цивільному житті вбивали людей, ґвалтували, крали, тепер можуть знову опинитися на волі.

Російський окупант, фото: вільне джерело
Російський окупант, фото: вільне джерело

Цього разу йшлося про ув'язненого, який раніше катував своїх жертв окропом. Мова про Антона Іонова на прізвисько Сяпа з Ленінградської області.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Він починаючи з 2008 року аж до 2015 року входив до групи "мотинських", які займалися вимаганням, розбоєм, а також торгівлею наркотиків.

ПВК "Вагнер"
ПВК "Вагнер"

Один із методів їх тортур отримав розголошення, і шокував людей. Вони вимагали півтора мільйона рублів у власника автосервісу, катували окропом, після чого забрали його транспортний засіб марки Porsche.

2015 року чоловік отримав 11 років в'язниці, а в листопаді минулого року його вже виявили на війні в Україні у складі бійців ПВК "Вагнер".

У січні він повернувся вже додому, але не до колонії суворого режиму, а на волю. Тепер він спокійно блукає вулицями міста, і може повернутися будь-якої миті до своїх минулих захоплень. Ось такі герої тепер у Росії, і мабуть за них "діди воювали", як вони люблять казати.

ПВК "Вагнер"
ПВК "Вагнер"

Нагадаємо, що Михайло Подоляк по поличках розклав американським партнерам, навіщо нам ATACMS

Раніше повідомлялося, що українські 300 спартанців: 79 воїнів ЗСУ 2 тижні боролися з 2 тисячами окупантів

Також у Бахмуті загинув канадець родом з України, який повернувся захистити Батьківщину .