У Росії вже практично остаточно закрили питання диктатора путіну при владі. Вже знайшли давно наступника, який виконуватиме всі функції.

Про це 24 каналу розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов.

Олексій Данилов, фото: Instagram
Олексій Данилов, фото: Instagram

Зараз у пропагандистів триває істерика через те, скільки техніки та зброї надали союзники Україні за січень місяць, і до них приходить усвідомлення того, що Росія вже програє війну. А точніше вже давно програла.

Там з кожним днем ​​відбувається все більше подій, які знаходять путіна на поразку. У найближчому його оточенні всі усвідомлюють, що настав час щось змінювати, і потрібно вже шукати заміну.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Питання Путіна в Росії вже майже закрите. Дехто вже знає ім'я того, хто там буде після Путіна. Олексій Данилов

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Українські політики зазначили, що вони мають припущення щодо того, що саме може обійняти посаду голови Кремля, але розкривати деталей у РНБО не захотіли.

Це до початку повномасштабного вторгнення в Україну росіянам майже вдалося переконати весь світ у тому, що Україна не вистоє. Наразі українці на полі бою довели, що здатні відстояти свою незалежність та свободу. Олексій Данилов

Раніше ніхто з українців навіть уявити не міг, що буде стільки зброї такого типу. Ще рік тому американці постачали нам максимум кілька сотень джавелін, а тепер це одні з найпотужніших танків у світі.

Нагадаємо, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Раніше повідомлялося, що норвезький генерал оцінив російські втрати в рази приємніше, ніж Генштаб ЗСУ: наближаються знову до ювілею

Також російська пропагандистка назвала маріупольців зрадниками та ворогами: здійснюють диверсії