Ще один день, коли росіяни показали всю свою терористичну сутність позаду. Масовані ракетні удари вартістю мільярди доларів знову позбавили українців світу на кілька годин, після чого все стабілізувалося, а росіяни знову не досягли своєї мети.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко у власному Telegram-каналі розповів про ефективність нашого ППО.

За день четверга, 26 січня, росіяни двічі тероризували нас, і почали ще з ночі за допомогою іранських дронів-камікадзе, а з самого ранку продовжили ракетами.

ППО, фото: скріншот із відео
ППО, фото: скріншот із відео

Практично всі атаки вдалося відбити, хоч і були. Щоразу ми стаємо тільки сильнішими, а хлопці з сил ППО вичавлюють максимум з техніки союзників.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фактично, за минулу добу ППО України знищила 71 мету із 79. Тобто ефективність відбиття сьогоднішньої серії ударів по території України протягом доби склала 90%. Олександр Коваленко

При цьому були застосовані двічі ракети, які наша ППО абсолютно не може перехоплювати через високу швидкість. Це ті ракети, які вони використовують вкрай рідко через дефіцит, оскільки через санкції виробляти їх практично неможливо.

З огляду на це можна сміливо заявляти, що ризик ракетних ударів розцінюється нижче 10%.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявляв, що біженці зможуть поступово повернутись з-за кордону лише після того, як Повітряні сили закриють небо як мінімум на 90%. Це було у листопаді.

Я не можу сказати - "повертайтеся". Якби сьогодні наші Збройні сили захищали небо повністю, хоч би на 90%... Зараз у нас є статистика – 70% збиваємо. Якби збивали 90-95%, ми сказали б людям: "Це ризик, але ми вам говоримо відверто: економіка держави без вас не може і помре". Так і є її немає без людей, які працюють. Володимир Зеленський

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Нагадаємо, що американець назвав суму податків, яку громадяни сплачують за допомогу Україні

Раніше повідомлялося, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Також у США хочуть обвести партнерів України навколо пальця заради німецьких танків