Повномасштабна війна проти росіян триває майже рік після їхнього збройного вторгнення на територію України, 24 лютого.

За цей час воїнам ЗСУ вдалося ліквідувати близько 125 тисяч окупантів. Точна їхня кількість досі невідома, проте немає сумнівів, що їх може бути в півтора рази більше, якщо враховувати, що багато поранених можуть просто не вижити.

ЗСУ, фото: Генштаб ЗСУ
ЗСУ, фото: Генштаб ЗСУ

Одними з головних противників, окрім зеків та мобілізованих, є кадировці, якими голова Чечні намагався налякати українців у березні-квітні. Хоча згодом наші захисники зуміли розвіяти міф про якусь небезпеку з боку цих окупантів. А зараз і зовсім виявилося, що кадировці у тимчасово окупованому Мелітополі примудрилися зґвалтувати власну журналістку і на додаток побити оператора, який був разом із нею у "відрядженні".

Повідомляється, що кореспондент Ольга Зєнкова з Артемом Єпіфановим опинилися на території Запорізької області, зайнятої ворогом, 17 січня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У ресторані готелю "Воронцовський", знімальна група була атакована групою осіб у камуфляжній формі, які представилися "бійцями батальйону "Ахмат". Стосовно кореспондента Зенкової Ольги групою осіб також було скоєно насильницькі дії статевого характеру", - йдеться у повідомленні, яке телеканал направив до російського Мін'юсту.

Кадировці, фото: Telegram
Кадировці, фото: Telegram

Більше того, відомо, що цю новину заборонили висвітлювати на пропагандистських телеекранах країни, бо це є "дискредитація" того, що окупанти називають армією.

Нагадаємо, експерт розповів, у чому різниця між радянським мотлохом і західними танками для ЗСУ

Як повідомляв "Знай.uа", мобиків палять не тільки ЗСУ, а й свої: мобільні крематорії працюють на повну потужність

Знай.ua писав, у Кремлі почали готувати наступника для путіна, і в Україні вже знають ім'я