Російський диктатор путін відчув себе майбутнім главою всього європейського континенту, і погрожував ракетним ударом Борису Джонсону напередодні 24 лютого.

Про це чоловік розповів у документальному фільмі ВВС.

Загрози з боку глави Кремля пролунали після того, як тодішній прем'єрміністр Великої Британії Борис Джонсон розповів про катастрофічні наслідки настання.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео
Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

Відбулася у них телефонна розмова лише за кілька днів до початку війни, і тоді диктатор путін пригрозив Борису Джонсону ракетним ударом, і "займе це лише хвилину".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"В якийсь момент він погрожував мені і сказав: "Борис, я не хочу завдавати тобі болю, але з ракетою це займе всього хвилину" або щось таке. Весело.Але я думаю, судячи з того дуже розслабленого тону і з вигляду відстороненості, він просто підіграв моїм спробам змусити його вести переговори", - сказав Джонсон, зазначивши, що Путін був "дуже фамільярний" під час "найбільш екстраординарного дзвінка".

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

До речі, тоді ще прем'єр-міністр намагався переконати президента Росії в тому, що Україна не стане частиною НАТО в найближчому майбутньому, щоб уникнути такого зіткнення, але 24 лютого все змінило.

Висловився із цього приводу ще й міністр оборони Великобританії. 11 лютого 2022 року він зустрівся з начальником Генштабу ЗС РФ Герасимовим у Москві, де вони поговорили про небезпеку російського вторгнення.

Тоді в Кремлі говорили, що ніякої війни не буде, хоч усі сторони й розуміли, що це нахабна брехня.

"Я збираюся збрехати тобі, ти знаєш, що я брешу, і я знаю, що ти знаєш, що я брешу, але я продовжу тобі брехати", - прокоментував розмову глава Міноборони Сполученого Королівства.

Бен Уоллес і путін, фото: скріншот з відео
Бен Уоллес і путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що скандальний законопроект підписано: в Україні посилили кримінальну відповідальність військових

Раніше повідомлялося, що Leopard 2 для України викликали істерику у росіян

Також, Захід втомився терпіти витівки путіна, і поставили йому останній ультиматум .