Деякі труднощі може принести українцям рік Чорного водяного кролика, оскільки війна, розв'язана російськими окупантами, все ще триває. Початок 2023 обіцяє активні бойові дії, проте, з приходом теплих місяців, приблизно кінець весни і початок літа - виявляться хороші умови для процесів діалогу з війни з Росії.

Про це розповіла астролог Анна Вергелес в інтерв'ю одному із YouTube-каналів.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

За словами астролога, для України в цей період буде відмінний астрологічний аспект, а на росію чекають складні часи.

"Щодо завершення війни я б виділила три точки: найімовірніше, почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа — кінець квітня, травня та перша половина червня", — каже Анна Вергелес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Це не все, чим поділилася Анна Вергілес, наступну фазу війни астроексперт назвала чисто дипломатичною. Вона розпочнеться з квітня-травня. Остання точка виходу з військових дій — квітень-травень, тобто за найоптимістичнішим сценарієм, початком завершення війни стане весна. Тоді вже вирішуватимуться гуманітарні питання.

Не забуватимемо той факт, що велика кількість астрологів упевнена, що вже у 2023 році на території України припиниться війна. Однак з'явився прогноз, песимістичний, коли все може піти за більш важким сценарієм.

Нагадаємо, потужні дні місячного календаря: які ритуали допоможуть відновити енергію.

Раніше повідомлялося, успіх чи провал: фінансовий гороскоп на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку.

Також, фортуна з народження в кишені: 4 найуспішніші знаки Зодіаку.