Росіяни готують масштабний наступ - про це повідомляли вже кілька західних джерел. Українські військові також наголосили, що знають про наміри ворога розпочати масштабні наступальні операції.

Не дивлячись на те, що основним напрямком вважається Луганщина та, можливо, Запорізька область - військові попереджають, що терористи можуть спробувати прорватися й у інших областях. Під удар можуть потрапити Київщина та столиця і Одеська область.

Про це розповів представник ГУР Андрій Юсов.

"Якщо ми кажемо про класичні десантні операції. Така загроза завжди присутня - або з білоруського напрямку, або морський десант, якщо ми кажемо про Одесу", - повідомив Андрій Юсов.

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Також варто зазначити, що північними регіонами вважається також Київська область та столиця України.

Раніше Знай повідомляв, що рятувальники навчили українців поведінки під час можливого землетрусу. Після низки землетрусів по всій планеті краще знати прості поради, які можуть врятувати життя при необхідності.