У ніч із 23 на 24 лютого 2022 року російські окупанти підло атакували українські міста. Путінські солдати розпочали свій наступ ще вночі, щоб створити ефект несподіванки, коли більшість українців просто спали.

Скріншот із відео Володимира Зеленського/Telegram
Скріншот із відео Володимира Зеленського/Telegram

Ті дні кожен із нас не хоче згадувати, але вони вже ніколи не зникнуть із нашої пам'яті. Весь народ став на захист своєї Батьківщини, зі стингерами на плечах, за кермом автомобіля і навіть голими руками проти ворожого танка.

Російські окупанти не змогли досягти своєї мети, і цього вони вже не зроблять. Український президент Володимир Зеленський нагадав, як усе починалось. Відео опубліковано у Telegram.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

[quote author=""]"24 лютого мільйони з нас зробили вибір: не білий прапор, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба. Це був рік болю, жалю, віри та єдності. І це рік нашої з вами незламності. Знаємо, що це буде рік нашої з вами перемоги!", - написав глава держави.

Перше звернення президента Володимира Зеленського, яке через рік викликає мурашки по шкірі:

Також кадри перших обстрілів, до яких українські військові ще не були повністю готові:

Нагадаємо, "Яйця у діда є, наші горе-правителі мовчать": у росіян знатно палає через Байден в Україні - каміння летять і в путіна.

Раніше повідомлялося, Байден прибув до Києва до річниці війни: повітряна тривога та меми від українців не змусили на себе чекати.

Також, Зеленський розповів, чи довго українці будуть без відключень світла: "Дефіциту немає, але розслаблятися дуже рано".