Російські окупанти щораз яскравіше демонструють світу, які покидьки та дегенерати знаходяться в лавах їхньої армії, та нагадують українцям про те, що неможливо буде забути або викреслити з пам'яті.

В мережі з'явилося відео, яке розмістили окупанти. На ньому українського військового, який потрапив у полон розстріляли з автоматної черги, після того, як він сказав "Слава Україні". В Twitter відео розмістив блогер Сергій Стерненко.

Полонений український воїн. Фото: Twitter
Полонений український воїн. Фото: Twitter

Він підписав кадри, звертаючись до міжнародної аудиторії:

Ще один воєнний злочин росіян. Український військовий потрапив у полон. Після того, як він сказав "Слава Україні", росіяни вистрілили в нього і зняли це на відео, - пише блогер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На відео розстрілу відреагував керівник Офісу Предилента України Андрій Єрмак. Він зазначив, що воєнні злочини культивуються на росії, відбілити їх намагаються міфами про "нацистів", якими вони самі є.

Воєнні злочини культивуються на росії. І відбілюються їх пропагандою та міфами про "нацистів". Вбивство людини, яка потрапила в полон — ще один приклад цього. А ще — це приклад їх національної нікчемності та слабкості, - написав очільник ОП.

Також він наголосив, що кожен такий злочин буде покараний і ніхто не взмозі буде уникнути справедливого покарання.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що 22-річна фельдшерка Анна Дикань під обстрілами витягала людей із того світу.

Як повідомляв "Знай.ua" україна виконала "домашнє завдання" щодо вступу до НАТО: Петро Павел назвав головну умову для Зеленського.

Також "Знай.ua" інформував, 18 окрема бригада армійської авіації показала, як смалить росіян.