Розстріл нелюдами з рф військового, за слова "Слава Україні" багатьох українців вразив своєю жорстокістю, коли пристрасті згасли, користувачі помітили, що військовий знаходиться у свіжовиритій могилі.

Скрін, на якому видно лопату та свіжу землю розмістив у своєму Twitter блогер Сергій Стерненко.

Не одразу на це звернули увагу. Але нашого військового перед розстрілом за слова "Слава Україні" змусили копати собі могилу. На скріні видно і лопату, і вириту яму, — написав блогер.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, відео, яке сколихнуло український сегмент інтернету, оприлюднили російські окупанти. Вони раділи тому, що розстріляли бійця, який вигукнув українське гасло "Слава Україні". Жорстокість, з якою ворог розстрілював українця змусив нагадати, що за це гасло гинули не тільки воїни сьогодення, але й ті, хто виборював державність сотню років тому.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Росіяни, тішились тому, що розстріляли українця, за словами Стерненка, росіянка Ольга Калініна шкодує, що під час вбивства було використано занадто багато куль.

Скриншот коментаря росіянки
Скриншот коментаря росіянки

У мережі нагадали, що на нас напали терористи, які не мають жодних людських якостей.

"Російські терористи нічим не кращі за ісламських терористів. А часто навіть гірші", - написала "Shade Flowers".

"Вони терористи. ми маємо випалювати у собі все російське, доки це не випалило нас", - зазначила українка з ніком "катую москалів".

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що окупанти рік тримали українку в психлікарні за відмову від громадянства рф: пихали всім, чим можна.

Як повідомляв "Знай.ua", російські нелюди розстріляли беззбройного українця за слова "Слава Україні": свої злочини зняли на відео.

Також "Знай.ua" інформував, в бою загинув один з наймолодших Героїв України: країна оплакує Дмитра Коцюбайло з позивним Да Вінчі.