У багатьох областях України повітряна тривога триває майже всю ніч. Російські окупанти завдають ракетних ударів по всій території нашої держави.

Вибухи зафіксовано у Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Житомирі, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській областях.

Одещина. Повідомляється, що у місті влучили по енергетичній інфраструктурі.

Харківщина. Щонайменше 15 ударів по обласному центру. Є влучання в енергетичні об'єкти міста та будинок в області.

Київщина. Повідомляється по роботу ППО. Мешканці столиці чули кілька потужних вибухів, про один з яких повідомив мер міста Віталій Кличко уточнивши, що на місце вже слідують усі екстренні служби.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також мер повідомив про двох постраждалих у Святошинському районі столиці – медики надають допомогу прямо на місці надзвичайної події.

У деяких областях застосовуються екстрені відключення світла. Зокрема, у столиці, за повідомленнями мера, без світла перебувають близько 15% мешканців.

А поки триває повітряна тривога, можна хоча б втішитись прогнозом відомого астролога Влада Росса про повний розгром окупантів та визволення Криму.