Українців не раз лякали можливим наступом росіян в об'єднанні з білорусами з території Білорусі і не раз із "земельми Лукашенка" на нас летіли ракети.

Прикордонники, які бережуть кордон із північного боку, дуже часто показують білорусам, що у нас своєї картоплі на деруни достатньо, і нам не потрібна добавка. Так, у мережі не раз з'являлися кумедні відео з нібито погрозами нашим прикордонникам білоруським.

Білоруські прикордонники жаліються, що українці над ними знущаються
Білоруські прикордонники жаліються, що українці над ними знущаються

І щоразу хлопці "на той бік кордону" скаржилися на українців, що сталося і зараз. Тепер наша оригінальна нація пішла далі і, за словами білорусів, українці повісили у лісі на кордоні "макет військової рф" і назвали його Валерою.

Про це повідомляє одне із видань Білорусі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Було встановлено макет повішеного військовослужбовця у формі російської армії, якого українські прикордонники назвали Валерою. Сказали, що це військовослужбовець убитий під Києвом. Це все з метою якогось залякування та психологічного тиску на військовослужбовців, які охороняють державний кордон нашої країни", - поскаржився заступник начальника прикордонної застави "Глушковичі".

Макет військового рф Валера, кадр з відео
Макет військового рф Валера, кадр з відео

Також білоруси поскаржилися, що ми змагаємось у непристойних жестах та транслюємо "аудіозаписи політичного характеру", а також нібито засвічуємо їх лазерним променем і ставимо фотопастки.

Нагадаємо, що астроексперт назвав дату настання миру в Україні, допомога вже в дорозі.

Раніше ми повідомляли про уникнення мобілізації за кордоном: після повернення в Україну чоловіки, що втекли, нестимуть відповідальність.