З початку повномасштабної війни набирають оборони послуги різних тарологів, астрологів, прогнозистів, ворожок тощо.

Люди шукають заспокоєння, бо росіяни відступати не збираються і невідомо, коли все закінчиться.

Знищене внаслідок війни авто, фото epravda
Знищене внаслідок війни авто, фото epravda

Зараз екстрасенс Марія Тиха заявила, Що ситуація по всій ділянці фронту буде дуже загостреної протягом всієї весни. І при цьому окупанти не відмовляються від плану масового ракетного обстрілу українських міст. За її словами, росіяни навіть спробують відкрити ще один фронт – від Запорізької АЕС до міста. А на Донбасі планують котли, але ЗСУ впевнено продовжать тримати оборону та відіб'ють усі атаки, паралельно контрнаступаючи.

Щодо обстрілів українських міст, Марія зробила розклад на картах Таро. "Гарячою" точкою продовжить бути Бахмут, який російські війська день у день стирають на пил. Також є небезпека застосування забороненої хімічної зброї.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Єдине, що мене бентежить - те, що місто справді може бути знищене. І дуже велике питання мирного населення. Окупанти там можуть організувати тортури", - розповідає Марія Тиха про Бахмут.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Також можливі обстріли Харкова, Харківської області, Дніпра, Полтави, Хмельницького, Херсона, Нікополя та інших районів. Екстрасенс нагадала жителям заходу України, що їм також треба бути у увазі, як і тим, хто живе у Тернополі, Києві.

"У Сумській та Чернігівській областях буде загострення за участю ДРГ", - додала Марія.

Нагадаємо, "Багато спроб "розгойдати" людей...": астролог Ганна Вергелес радить українцям готуватися до небезпечних дат

Як повідомляв "Знай.ua", хоч лобом об стіну, все одно нічого не довести: найбільші затяті по знаку Зодіаку

Знай.ua писав, "Щур, який загнали в кут": відомий астролог розповів про криваву катастрофу в росії, путін втрачає владу