Відомий український екстрасенс та майстер Таро, яка нещодавно розповідала, які знаки вказують на те, що з вами хочуть зв'язатися душі померлих, визначила за новим розкладом Таро, що ж чекає на Україну до приходу квітня.

За словами Рубіни, у ці поки що не зовсім теплі дні ситуація в усіх частинах нашої країни буде дуже непростою.

Про це Рубіна Цибульська розповіла у новому відео на своїй сторінці у мережі Instagram.

Рубіна Цибульська, скріншот: Instagram
Рубіна Цибульська, скріншот: Instagram

Що чекає на центральну частину України

За словами таролога, ситуація залишатиметься, як і раніше, напруженою. Ворог готує підлість, вважає Цибульська, і зараз вирішує, коли саме завдати удару.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Буде в якийсь момент повторення ситуації, по житлових будинках, удар по житлових будинках. І також карта вказує на життєво важливі об'єкти", - заявила таролог.

Що чекає на південну частину України в березні

Цибульська вважає, що РФ намагатиметься розжарювати обстановку на півдні нашої країни фейками та брехнею. Країна-агресор спробує застосувати тактику шантажу, тиску.

"Удари, карти показують руйнування, рухи людей. Загроза для південної частини України на березень залишається. Але до кінця місяця та на початку наступного очікуються якісь кардинальні зміни, радісні події...", - стверджує таролог.

Захисники України, скріншот: YouTube
Захисники України, скріншот: YouTube

Що чекає на західну частину України

За словами екстрасенсу, у західних областях буде напружена ситуація. Все тому, стверджує Цибульська, що РФ хоче здійснити свої плани.

"Є удар, показує, але є захист. Військові України удари будуть утримувати, і розклад показує, що плани ворога не реалізуються", - вважає таролог.

Що чекає на північну частину України

Цибульська вважає, що у березні північна частина України може опинитися під ударами РФ. Ситуація буде тяжкою.

"Розклад показує те, що ворог спробує взяти реванш, схопитися за неможливе. Є удари і є руйнація життєво важливих об'єктів, це незакінчена справа для ворога", - стверджує вона.

На думку таролога, північні області України можуть прийняти багато ударів від окупантів. Однак надалі ця частина нашої країни може одержати захист від РФ.

Нагадаємо, слухайте себе і сподівайтеся на друзів: що приготувала весна 2023 року різним знакам Зодіаку, щасливчиків лише четверо.

Раніше повідомлялося, астролог Влад Росс пояснив, коли ЗСУ остаточно переможуть окупантів: влітку вже можна до Криму.

Також, астролог дала невтішний прогноз на березень 2023 року для України: "Є ризик...".