Олександр Усик - відомий український боксер, важкоатлет, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Вже незабаром пройде його поєдинок проти Тайсона Ф'юрі - 29 квітня, на стадіоні "Уемблі". Хоча сторони й не домовилися остаточно...

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Пройшов уже майже рік від моменту, коли воїни ЗСУ успішно деокупували Київську область. Раніше ми вже писали, що український боксер та його дружина Катерина "відчули" на собі весь "російський світ". Бо росіяни дісталися і до їхнього житла в селі Ворзель. Окупанти вкрали бойлер, а ось генератор дивом залишився на місці.

"Орки його витягли, але їм не вистачило клепки в голові його включити. Подумали, що він зламаний і залишили, коли тікали звідти", - заявляє Катерина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після повернення на Батьківщину Олександр та Катерина вирішили дати притулок вдома одній з сімей, яка втратила своє житло. У їх багатоповерхівку в Ірпені "потрапило", і глава сім'ї, який спочатку займався відновленням будинку Усіків, отримав можливість жити в будинку чемпіона. Їхній дитині всього півтора роки.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Катерина нещодавно відвідала їх, щоб переконатися, що сім'я почувається там із комфортом.

Нагадаємо, росіянин Повєткін забув, як його принизив Кличко, і захотів бою з Усиком: образився за правду

Як повідомляв "Знай.ua", Ф'юрі влаштує собі "блекаут" перед боєм з Усиком, виставивши новий ультиматум: "Після поразки..."

Знай.uа писав, фанати Тайсона Фьюрі перейшли на бік Усика після ультиматуму: "Не можемо дочекатися"