Росіянам продають "високоякісний український чорнозем", який ретельно перевірили на наявність шкідливих речовин.

Один з російських торгових центрів почав продавати українську землю, але через деякий час зняв з продажу "товар". Про це повідомляють російські ЗМІ.

У рекламному оголошенні росіяни написали: "З радістю повідомляємо про початок продажу українського чорнозему у нашому торговому центрі".

Продаж українського чернозему.  Фото: Telegram
Продаж українського чернозему. Фото: Telegram

У повідомленні зазначається, що росіянам пропонують купувати "високоякісний український чорнозем", який ретельно перевірили на наявність шкідливих речовин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після проведення всіх досліджень, можемо з упевненістю сказати, що завдяки властивостям українського чорнозему Ваші рослини будуть здоровими та швидкорослими, - йдеться у повідомленні.

Збір урожаю Земля.  Фото: Youtube
Збір урожаю Земля. Фото: Youtube

Зазначимо, що таким чином росіяни потрапили під власний міф, який активно насаджували у часи СРСР. Згідно з ним, німецькі нацисти під час Другої світової війни нібито вивозили з України чорнозем.

Нагадаємо, ми писали, що "нетакі" росіяни викрали дані гри S.T.A.L.K.E.R. 2 та вдались до єдиного що вміють – шантажу: що відповіли розробники.

Як повідомляв "Знай.ua" українець скористався терміналом ПриватБанку і залишився без грошей.

Також "Знай.ua" інформував, що скільки українців залишилось без роботи під час війни: росія вкрала стабільне майбутнє.