Російські окупанти, які планували захопити Україну та знищити націю, досягли абсолютно протилежного ефекту – згуртували українців у боротьбі за свободу.

Кожен українець зараз робить все, що можливо, аби наблизити день перемоги над країною-агресором. Не залишаються осторонь ні діти, ні люди похилого віку, які віддають свої останні заощадження, щоб підтримати рідні Збройні сили.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Один із таких випадків показали волонтери з Луцька: там 84-річний дідусь віддав на потреби ЗСУ свої заощадження у розмірі 5 тисяч гривень.

"Знаєте, чому Україна переможе? Тому що Україна — це мільйони людей, які готові допомагати і боротися за нашу свободу так сильно, як можуть. До волонтерів прийшов 84-річний дідусь Сергій Вербицький і приніс гроші "для солдатів" - 5 тисяч гривень , акуратно загорнуті в газету. Плаче через війну. Каже, що потихеньку збирав гроші, щоб допомогти армії. Для нього це дуже важливо - зробити свій внесок у перемогу..." , - пишуть автори повідомлення .

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скрін, Facebook Оля Валянік
Скрін, Facebook Оля Валянік

Волонтери додали, що всі гроші передали за призначенням.

"Сергію Івановичу, обіцяємо, що всі ваші гроші відправимо на потреби ЗСУ. Завдяки вашій турботі та доброму серцю ми ще на крок до перемоги. Котики, будьте як Сергій Іванович. Допомагайте, долучайтеся, робіть все, що у ваших силах. Нехай старше покоління
. , свідком багатьох важких подій в Україні, надихає вас та вчить, як треба любити країну" , - пишуть вони.

Скрін, Facebook Оля Валянік
Скрін, Facebook Оля Валянік

Нагадаємо, що українська ППО знайшла "протиотруту" від іранських "Шахедів", у Залужного заспокоїли населення: "За ними полюють".

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Людмила Хомутовська втішила українців прогнозом на квітень та травень.