Відома тарологиня Людмила Хомутовська передбачає, що перемога України вже близько, та розповіла, яким буде тиждень з 17 по 23 квітня.

Тарологиня побачила, що з 17 квітня почнуться на фронті різні починання, які перетікатимуть у щось більше на наступний день. 18 квітня — все почне вирішуватися, це день дії та рішучих дій.

Людмила Хомутовська. Фото: Youtube
Людмила Хомутовська. Фото: Youtube

Карта показує успіх, перемоги, різного роду здобутки. Ми бачимо, що нас підтримує Всесвіт і ми починаємо рухатися. — говорить екстрасенс.

Середина тижня 19 квітня — це відпочинок, знаходження в стадії гармонії. Але наступна карта випала конфліктна. 20 квітня — це можуть бути прильоти, можуть бути сутички на фронті. На думку таролога це станеться саме вночі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Людмила Хомутовська. Фото: Youtube
Людмила Хомутовська. Фото: Youtube

На наступний день, 21 квітня таролог обіцяє покращення ситуації, карта показує, що захистили, розгрібаємо, лікуємо поранення, плани на нові заходи. В цей день можна буде отримати новини про поповнення зброї чи захисних систем.

22 квітня — все добре, хороші новини, радісні, розмови про щось земне, добре.

А от 23 квітня — випала карта "перемога".

Це карта перемоги, карта здобутків, коли довго-довго рухались і ми вже щось маємо, Це можуть бути різного роду здобутки, які ми отримаємо

Нагадаємо, ми писали, що Україна почала "смажити", випало "Сонечко": відомий астролог передбачив вирішальний момент у війні.

Як повідомляв "Знай.ua" екстрасенс Роман Шептицький нагадав про опіку вищих сил: "Підписання сакральних документів найближчі три-чотири місяці".

Також "Знай.ua" інформував, що екстрасенс Людмила Хомутовська втішила українців прогнозом на квітень та травень.