Сергій Бурковець – член виконкому міськради – повідомив, що ще рік тому у Миколаєві передав на потреби Збройних сил України свою машину – Mitsubishi L200.

Зараз від нього ж, у соціальній мережі Facebook, з'явилася інформація про те, що, як виявилося, його автомобіль продали...

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

На думку Бурковця, автомобіль мав допомагати захисникам України, але в результаті він допоміг комусь набити кишені грошима. У своєму повідомленні директор ТОВ "ЮгСудоремонт" поскаржився на цю ситуацію, зазначивши, що це була надійна та хороша машинка.

"Щось не розумію: була в мене хороша помічниця - машина, але вже 25.02.22 була передана на потреби одного з підрозділів ЗСУ. Там вона повинна була допомагати нашим захисникам, на жаль, нещодавно дізнався, що Елічку вже продано. Шкода", - заявив він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Користувачі Facebook у коментарях звернули увагу, що у зовнішньому вигляді автомобілів є різниця – наприклад різні номерні знаки. Проте юрист Марина Сорока підтвердила, що це справді той автомобіль, який Сергій Бурковець передав на потреби Збройних Сил України. Бо, перевіряючи авто за ВІН-кодом, результат той самий.

Машина на користь ЗСУ опинилася у продажу, фото: Facebook
Машина на користь ЗСУ опинилася у продажу, фото: Facebook

Коментатори вимагають знайти винних та порушити кримінальне провадження. Люди не можуть зрозуміти, як можна продати техніку, призначену для Збройних Сил, та вимагають відповідальності від тих, хто відповідає за це.

Машина на користь ЗСУ опинилася у продажу, фото: Facebook
Машина на користь ЗСУ опинилася у продажу, фото: Facebook

Нагадаємо, українським військовим хочуть дати більше "відпочинку" з виплатами і без: кого торкнеться

Як повідомляв "Знай.uа", удар по Кремлю: два невідомі безпілотники влаштували "феєрверк" біля резиденції путіна

Знай.ua писав, російські військові після копання окопів у Чорнобилі стали "світлячками: "Розуміли ризики, але просто тупі"