Відомий український астролог Влад Росс, один з п'яти найкращих в Україні зазначив, що найближчі місяці путіна чекає важкі місяці особливо червень.

Влад Росс на своєму каналі розповів, що масові обстріли остаточно закінчаться у червні. З червня можна буде зітхнути з полегшенням.

Обстріл з РЗК. Фото: скриншот Youtube
Обстріл з РЗК. Фото: скриншот Youtube

Путіну не потрібен жоден привід, щоб обстрілювати та знищувати українські міста. Масовані ракетні обстріли почалися не тому, що прилетіли наші дрони. Путін хоче, щоб ми тримали ППО подалі від фронту, чим далі, тим краще. Під час наступу нам потрібно мати ППО, прямо в зоні атаки. Стратегія путіна в тому, щоб відтягнути наші ППО у Центр України. Та не давати швидкої взаємодії з контратакуючими бригадами. — розповів Влад Росс.

Також Влад Росс розповів, що дрони над Кремлем, це все-таки український слід, адже українців на території росії дуже багато. Він заявив, що дрони — це приниження путіна, тому він направив "Кинджал" на Верховну Раду, але його збили системи захисту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Влад Росс. Фото: скриншот Youtube
Влад Росс. Фото: скриншот Youtube

Астролог запевняє, що травень-червень — доленосні для путіна, для нього все вирішиться і нарешті світ позбавиться від диктатора.

Травень-червень, це чудові для нас в плані путіна місяці. Все вирішиться у цей час. Готується державний переворот у рф.

Він зазначив, що до 5 червня можуть бути ще деякі вибухи та обстріли. Після чого рф не зможе направляти стільки ракет, скільки направляє зараз і в цей період.

Нагадаємо, ми писали, що українська астрологиня назвала дату повернення всіх земель, окупантам час звалювати.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий астролог назвав точне ім'я "ліквідатора", який позбавить путіна життя: "Старий друг...".

Також "Знай.ua" інформував, арешт володимира путіна в ПАР: прокурор Карим Хан розповів, чи опиниться диктатор за ґратами.