12 травня стало відомо про ще одну непоправну втрату для всього українського народу.

Володимир Чорний, визначний український художник, віддав своє життя, захищаючи країну від російських оккупантів. Ця сумна подія сталася 9 травня. Олена Білецька, кохана Володимира, поділилася цією звісткою на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Вона розповіла, що Володимир вирушив на передову як доброволець, щоб стояти на захисті України від російської агресії, незважаючи на те, що його документи з військкомату були загублені.

Він показав себе справжнім героєм, проходячи найнебезпечніші місця на фронті, рятував поранених товаришів із полів бою і навіть готував смачні борщі для всього взводу. Олена згадала, як Володимир, у вільні миті, фотографував квіти та мох, і тому деякі його побратими спочатку цуралися, вважаючи його трохи дивним.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Він також займався писанням оповідань і доглядав безпритульних тварин. Володимир Чорний був справжньою надією та джерелом натхнення для оточуючих.

Слід також згадати, що Володимир Чорний працював над створенням українського мистецького фільму "Памфір" разом із режисером Дмитром Сухолітким-Собчуком. Все, що ми бачили на екрані, було творінням Володимира.

Нагадаємо, медик Яра Чорногуз розповіла, що росіяни ґвалтують українок, щоб "поширити імперію": "Це акт боягузтва"

Як повідомляв "Знай.ua", на фронті загинув екснардеп Барна, який виніс Яценюка з трибуни Верховної Ради

Знай.ua писав, московські попи УПЦ не пускали відспівати загиблого воїна ЗСУ в храм на Буковині: "Пустіть дитину до церкви"