Велика кількість убитих оккупантів та просування ЗСУ на фронті змушують нервувати керівництво не лише росіян, а й "тік-ток війська" кадировців.

Кадировці, скріншот: Youtube
Кадировці, скріншот: Youtube

Днями соцмережі облетіло відео, в якому командир кадировців закликав росіян активно народжувати дітей.

Українські війська почали активно "давати спеку" окупантам на Бахмутському напрямі.

Завдяки допомозі західних партнерів кількість знищених оккупантів зростає в геометричній прогресії.

Кадировці, скріншот: YouTube
Кадировці, скріншот: YouTube

На відео командир розповідає про те, що в їхній країні є всі ресурси для розвитку і перемоги, але зараз існує загроза того, що буквально через 50-100 світ забуде про існування такої нації як російська.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Показати ще

"Якщо росіяни не почнуть народжувати дітей, то вже через 50-100 років росіяни будуть вимираючим народом", - пояснює кадирівець.

Схоже на те, що ситуація з кількістю загиблих росіян на фронті справді лякає "тік-ток війська", бо командир просить народжувати щонайменше 5 дітей на одну сім'ю.

"У мене заклик до росіян як до народу: ви повинні робити все для того, щоб у вас були сім'ї в яких буде мінімум 5 дітей"- каже командир.

Нагадаємо "Без різниці проти кого": кадирівці пригрозили росіянам війною через релігійні розбіжності

Раніше портал Знай повідомляв, що на Росії готові кидати "мобіків" без зброї на танки Leopard, кількість не має значення: "2000 з лопатами".

Також наш портал інформував, кухар путіна Пригожин готується стати президентом Росії: вже й інтерв'ю записав у форматі диктатора.