Зеленський під час візиту до Італії дав інтерв'ю італійським ЗМІ, та розповів що намагався домовитися з Путіним до початку повномасштабного вторгнення, щоб закінчити війну на Донбасі.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Президент України порівняв путіна з "принцесою", яка капризує і постійно вигадує відмовки від переговорів аби покласти край війні в Україні.

"Я хотів закінчити війну - знайти домовленість. Він як, вибачте, принцеса, ніяк не міг знайти формат зустрічі", - сказав президент.

Володимир Зеленський, кадр із виступу в Європарламенті
Володимир Зеленський, кадр із виступу в Європарламенті

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Зеленський розповів, що багато разів звертався до президента росії з запитом на перемовини щоб припинити пролиття крові невинних людей на Донбасі, де щодня влаштовували обстріли та провокації в яких гинули громадяни України.

Та жодної відповіді зі сторони росії наш президент не отримав.

"Тепер він бачить, що став слабшим і шукає механізми для заспокоєння всіх держав — щоб не вводили санкції, не допомагали Києву", — розповідає Зеленський теперішню позицію Путіна.

Володимир Зеленський. Фото кадр з "Youtube"
Володимир Зеленський. Фото кадр з "Youtube"

Коли у Зеленського запитали, чи розглядає він зараз можливість перемовин щодо миру з путіним, український президент заявив, що не бачить жодного сенсу у подібних переговорах, адже усі дії країни-агрессора вказують на те, що росія миру не хоче.

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів, як заздалегідь дізнався про війну попередив Зеленський?

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Квартал 95" Юрій Великий повеселив офіційною версією Шойгу про БПЛА над Кремлем.

Також "Знай.ua" інформував, відбулася неприємна Сі-туація: комік з "Кварталу 95" Юрій Великий про соловйова і Сі Цзіньпіна