Відомий езотерик Макс Гордєєв, який називає себе мольфаром, розповів, які карти випали для України на літо.

На своєму Youtube-каналі Макс Гордєєв відповів на запитання своїх підписників, які звучать найчастіше. Це коли закінчиться війна, та коли помре путін. Спочатку мольфар зробив розклад на путіна, та заявив, що смерті біля нього ще нема, але те що він мучиться і страждає, так це точно.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

Смерть путіна

Я бачу, що він параноїть, що в нього багато проблем зі здоров'ям, багато депресивних ситуацій, він всього боїться і від усього ховається. Він дуже боїться смерті, і мені здається, що на цей час, він не взмозі був би собі щось заподіяти. Він навпаки намагається причепитися до цього світу. - розповів Гордєєв про путіна.

Найбільший страх путіна — це поразка у війні, — зазначив мольфар, — найжахливіше, що може для нього статися, це побачити цю поразку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Розвал рф

Щодо питання коли розвалиться росія, то мольфар запевнив, погане життя в них вже почалося, і коли "впаде корона" мешканці цієї країни будуть настільки шоковані, що це допоможе країні повністю зазначити краху.

Москва у вогні, скріншот: YouTube
Москва у вогні, скріншот: YouTube

Теракти в Україні та її економічний стан влітку

Складні теракти, запуски ракет будуть. Але, за словами Гордєєва, наше ППО працює дуже гарно, і те, що вони запускають більшою мірою не досягає мети. Зараз вони планують максимально налякати українців.

Путін дав наказ, що поки українці не здадуться, він каже що не перестане нас бомбити. Але 80% збиває ППО, тому особливо перейматися цим не варто. За це їм неймовірна вдячність. Тому, що завдяки цим людям, всі ці трагічні ситуації могли помножитися на три, а то й на 10 разів. — зазначив мольфар.

Економічний стан України — не надто позитивний, буде дуже важка ситуація, багатьом українцям прийдеться затягнути пояси, а от кінець літа буде позитивним.

Літо дасть енергетику чогось нового. Це буде нова енергія яка прийде до нас. Але активний відступ — це наступний рік. Але на даний час, давайте ми дочекаємось весни наступного року.

Нагадаємо, ми писали, що "Україна поставить росію на коліна": екстрасенс Макс Гордєєв розповів про "спекотні" події літа 2023 року.

Як повідомляв "Знай.ua" випускають кігті, хочуть на перше місце та не читають гороскоп: найвпливовіші люди за знаком Зодіаку.

Також "Знай.ua" інформував, тарологиня Ірина Клевер показала найближче майбутнє: "Аплодувати будуть стоячи".