Олексій Данілов розповів, як Україна готувалася до війни, щоб не підбурювати суспільство.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в інтерв’ю, оприлюдненому на YouTube-каналі Горять вуха. розповів, про те, як влада готувалася до повномасштабної війни та готувала суспільство.

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

"Ми розраховували на декілька сценаріїв. Але завжди розраховували на боротьбу. І те, що ми підготували суспільство до цієї боротьби, – це величезна робота. Якщо ваше суспільство не підготовлене до війни, ви обов’язково програєте, – зазначив Данілов.

Він зазначив, що задовго до початку війни йшла робота по прибиранню п'ятої колони рф, прибирання пропаганди, впливу російських олігархів. А заспокійливі звернення до українців були направлені для заспокоєння суспільства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Данілов зазначив, що у січні 2022 року стало зрозумілим, що українці готові до війни і спротиву, це коли у школах діти підтримали флешмоб відомої пісні.

Діти в школі співають "батько наш Бандера". Фото: Youtube
Діти в школі співають "батько наш Бандера". Фото: Youtube

У січні, коли діти в школах почали флешмоб "Батько наш – Бандера, Україна мати, ми за Україну будем воювати". Ми розуміли, що суспільство готове. Якби ми суспільству починали говорити, що завтра війна, завтра війна. Уявляєте собі, в якому стані була б переважна більшість нашого суспільства? - розповів Данілов.

Нагадаємо, ми писали, що у Зеленського розповіли, чи наважиться Лукашенко допомогти путіну та засміяли за істерику Кремля через Storm Shadow.

Як повідомляв "Знай.ua", "опануємо дуже швидко": Данілов розповів, як українські льотчики пересядуть на F-16.

Також "Знай.ua" інформував, що стратегічна оборона ЗСУ на Донбасі – це передумова успішного наступу: думка експерта.