Російські окупанти, що воюють під Бахмутом, обрушилися погрозами на адресу депутата держдуми генерала Віктора Соболєва, який раніше розкритикував ПВК "Вагнер". Відповідне відеозвернення поширилося в мережі.

У росії почали виявлятися перші проблиски громадянської війни. Наприклад, між Євгеном Пригожиним та Кремлем явно виникла певна напруга, яка, ймовірно, може перерости і у внутрішній конфлікт.

Пригожин. Фото: скриншот Youtube
Пригожин. Фото: скриншот Youtube

Так, генерал і депутат держдуми Віктор Соболєв назвав ПВК "Вагнер" незаконним збройним формуванням, зокрема пригрозивши, що окупантів з ВС рф, які приєднаються до вагнерівців, чекає 15 років позбавлення волі.

Вагнерівці. Фото: скрін youtube
Вагнерівці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Такі висловлювання явно не сподобалися їхньому ватажку Євгену Пригожину і після цього в мережі з'явилося звернення від окупантів із ПВК "Вагнер".

"Ми хочемо сказати депутату Соболєву. Якщо ти, під*р, будеш пхати свій ніс, і країна через такі під*ри, як ти програє війну, нам доведеться прийти на Червону площу. І, щоб захистити свій народ, росіян, від'ї*ати тебе, і таких, як ти в жо*у", - заявили загарбники.

Раніше портал Знай повідомляв, що будуть вимираючим народом: навіть кадировці стурбовані, що росіян скоро не стане.

Також наш портал інформував, у Зеленського розповіли, чи наважиться Лукашенку допомогти путіну та засміяли за істерику Кремля через Storm Shadow.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зять Шойгу показав, як радіє життю, поки "ваньки" гинуть в окопах: "Годинник за 1000 зарплат вчителя".