Останнім часом ватажок банди ПВК "Вагнер" Пригожин видає перли, які дуже псують репутацію Шойгу і в принципі всього військового керівництва рф.

То він показує тіла вбитих окупантів, то заявляє про нестачу боєприпасів, то приймає рішення відкликати своїх головорізів з Бахмута, то розповідає про втечу військових з позицій...

Євген Пригожин, скріншот: YouTube
Євген Пригожин, скріншот: YouTube

Звичайно, пересічному українцеві цікаво дізнатися, чи все, що виходить з рота Пригожина, є правдою і якщо щось із цього - істина, то що саме. Відповідь це питання знають в українському ГУР. Непорушний Кирило Буданов поділився своїми даними про правдивість слів Євгена Пригожина.

Глава розвідки все ж таки переконаний, що ватажок так званої ПВК "Вагнер" у більшості випадків все-таки говорить правду. Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Різні люди".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Деякі речі… не те що неправдиві — просто двояко сприймаються. Але 80 відсотків того, що він каже, — чиста правда… Є деякі незручні моменти, навіть мені не дуже приємно визнавати. Але ПВК, яку умовно називають "Вагнер", показала свою максимальну ефективність - на відміну від російської армії, яка показала максимальну неефективність. На тлі цього конфлікти ще загострилися", - зазначив голова української розвідки.

Кирило Буданов
Кирило Буданов

Буданов також зазначив, що скарги Пригожина на відсутність снарядів та підтримки пояснюються "певною заздрістю" на тлі конфлікту з військовим керівництвом Росії, яке " робить все, щоб фізично стерти всі ці підрозділи".

Нагадаємо, що шаманка Сейраш попередила про радісні новини: "Готуються жести доброї волі".

Раніше ми повідомляли, що коригувальника ударів по Україні засудили до вищої міри: діти можуть про нього "забути".