Багато українських "лідерів думки" та представники влади заявляли, що росія більше не буде існувати в тому вигляді, в якому вона є.

Наприклад, глава ГУР Кирило Буданов навіть у недавньому інтерв'ю Дмитру Комарову розповідав про те, що росія точно видозміниться, адже як мінімум Ічкерія та Дагестан не захочуть бути її частиною.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Зараз президент Володимир Зеленський вирушив у своєрідне "турне" до світових лідерів, в ході якого дістався і арабських "вершків". А вони відомі своїм лояльним ставленням до росії. Чи означає це початок кінця для росії? Він настав у той момент, коли путін додумався напасти на Україну у 2014 році. А докладніше про закінчення існування рф висловився радник Офісу Президента Михайло Подоляк.

Про це він сказав в інтерв'ю 24 каналу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Росія сьогодні закінчила своє існування. Я маю на увазі все, чим лякала і що пропонувала світу. Єдине, що в неї завжди було – величезна об'ємна корупція на зовнішніх ринках. Вони приходили з тіньовим кешем і скуповували політиків, інформаційників, культурних діячів у різних діячів в різних країнах. І через них створювати головний для країни-агресора наратив: "Бійтеся Росію - це велика, потужна країна". Все це сьогодні обнулося. Нема більше росії, як країни, з якою потрібно рахуватись, чиї інтереси потрібно вважати вожливими для людства",- сказав він.

володимир путін, скріншот: YouTube
володимир путін, скріншот: YouTube

Також, на думку Подоляка, зараз країна-агресор намагається перевести війну на стадію затяжного конфлікту низької інтенсивності, проте необмежених ресурсів для цього урф немає.

Радник голови ОП висловився і про володимира путіна. Він зазначив, що російський диктатор не розуміє, як влаштований сучасний світ, ринки та зброя.

Михайло Подоляк, скріншот: YouTube
Михайло Подоляк, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що тарологиня Яна Тимощук передбачила масштабні обстріли України у червні.

Раніше ми повідомляли, що глава ГУР Кирило Буданов розповів, хто підставляє путіна та шойгу зсередини: "Конфлікти ще більше загострилися".