Відома в Україні шаманка, яка любить, щоб її називали Сейрашом, вирішила трохи просвітити простих людей. Так, Сейраш визначила, що той самий "контрнаступ", на який так чекали мільйони українців, вже насправді відбувається.

Декілька днів тому Сейраш розповіла, що військові дії в Україні відбуватимуться ще й у 2024 році, проте про конкретику шаманка заговорила лише цього разу.

Фахівець в інтерв'ю YouTube-каналу "ТОР" заявила, що наступні місяці будуть активними щодо бойових дій.

Від росіян варто чекати на нові "жести доброї волі".

Шаманка Сейраш, скріншот: YouTube
Шаманка Сейраш, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дуже активне літо. Швидше за все, влітку, ми зможемо побачити, я так розумію, що начебто жестів доброї волі. Карти натякають на щось подібне", - сказала Сейраш.

Захисники України, скріншот: YouTube
Захисники України, скріншот: YouTube

Також вона зазначила, що у кремлі немає довгострокового плану щодо війни в Україні, і все змінюється через тиждень, за кілька днів. Однак поки росія має ракети, вона обстрілюватиме українські території до останнього дня війни.

Але є й добрі новини. За словами шаманки, на фронті контрнаступ ВСУ вже відбувається, і він буде значним, крутішим за те, як було з Херсоном і Харківською областю.

Нагадаємо, "Пригожин зіллє інформацію": екстрасенс Марія Тиха пояснила, що відбудеться цього тижня.

Раніше повідомлялося, "Буде крутий феєрверк": астролог Влад Росс передбачав, що станеться після загибелі путіна.

Також, важливе попередження відьми Марії Тихої: є загроза, шляхи піде на все.