Українцям повідомили, що ще у восьми населених пунктах можна пройти ВЛК за електронною чергою. Проте військові, які отримали поранення на полі бою не можуть стримати лють від абсурду та приниження.

Раніше записатися в чергу можна було лише фізично простоявши, тепер у деяких містах записатися на проходження ВЛК можна за електронною чергою. Однак поранених, які змушені щомісяця проходити комісію це аж ніяк не тішить. Те, що вони пишуть і що відчувають оприлюднив військовий під псевдо "Дід Шинобі" в Instagram.

Виплати військовим, скріншот: YouTube
Виплати військовим, скріншот: YouTube

Військовий розповсюдив емоції пораненого, якому доводиться щомісяця доводити, що він поранений.

"Хочу написати пост про те як мене бомбить від процедури ВЛК. Поранені бійці, і я в тому числі мають кожен місяць бігати по кабінетах на милицях, здавати аналізи, бігати з приміщення в приміщенні, щоб пройти ВЛК", - пише людина, яка дістала в бою поранення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На милицях та з апаратом Ілізарова, щомісяця потрібно доводити лікарям, що людина ще не готова йти у бій, та проходить лікування.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Мені обов'язково потрібно пройти дерматолога і стоматолога для чого? Та просто тому, що так має бути, і психолога, звісно, потрібно обов'язково пройти тому, що тести, які я здавав 30 днів назад вже не підходять, раптом я головою поїхав. Ті смердюки, які сидять на жирних місцях беруть хабарі, нічого не роблять лиш тільки обкладаються паперами, які самі вигадали, і скаржаться на те що працюють до 12 години ночі. Але, нажаль, до лікаря після 15-ї не потрапиш, з-13 14-ї він їсть, а до 10-ї він розбирається, що взагалі відбулося, поки його не було. - пише військовий.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У сторіс також розповіла про свій негативний досвід спілкування з Пенсійним Фондом.

ВЛК, MCPE, Пенсійний Фонд - це довбаний змій Горинич, якого я б з радістю вбив би, якби ж не закон...

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Військові зазначають, що готові відмовитися від грошей, тільки б не проходити ці кола пекла, приниження і зневаги від чиновників, які все роблять, щоб максимально ускладнити життя людині з інвалідністю.

Військові перед ВКЛ. Фото: youtube
Військові перед ВКЛ. Фото: youtube

Нагадаємо, ми писали, що три категорії чоловіків можуть отримати повістку влітку 2023 року

Як повідомляв "Знай.ua" мобілізація в Україні, кого не зможуть примусово забрати до лав ЗСУ

Також "Знай.ua" інформував, юристка розповіла чому прикордонники можуть не випустити знятих з військового обліку чоловіків