На росії почалася серйозна кампанія з прокачування громадської думки на користь перенесення столиці до Сибіру.

Називають такі міста як Красноярськ та Новосибірськ. Публіці буде представлено багато доводів "за" перенесення, наприклад, потепління клімату, але всі розуміють, що головна причина втечі чиновників - безпека та боязнь далекобійних дронів ЗСУ.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Для початку на тему публікується багато текстів у регіональних та жовтих виданнях. Потім тему підхоплять центральні видання, пропагандисти та телеграм-канали.

На думку голови РНБО Данілова, росія фрагментується, і зупинити цей процес вже неможливо. Якщо про цей процес починає говорити сам путін, то це так і відбуватиметься. Вони вже зараз розмовляють про перенесення столиці вглиб Росії, і багато інших процесів – вони вже йдуть

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше мільярдер та засновник US Rusal Олег Дєріпаска закликав перевести столицю росії до Сибіру.

українські дрони
українські дрони

"Я не кажу, що столицю Росії треба завтра перенести до Сибіру. Проте рано чи пізно це доведеться зробити. Столиця буде тут", – сказав підприємець.

Він зазначив, що основний потік інвестицій у майбутньому йтиме через Азію, тому зі столицею у Сибіру можна буде "на місці" вирішувати питання, пов'язані з економічним розвитком Сходу.

Нагадаємо, ми писали, що експерти розповіли про те, коли можуть опікунів чи піклувальників забрати на фронт.

Як повідомляв "Знай.ua" ВЛК продовжують множитися, а скалічені бійці ледь стримують лють від абсурду.

Також "Знай.ua" інформував, глава ГУР Кирило Буданов отримав серйозне поранення під серцем.