Усі українці чекають на результати контрнастулпення ЗСУ і сподіваються на максимальне відвоювання всіх окупованих путінською росією земель.

Звичайно, неодноразово українська влада заявляла про те, що не варто перебільшувати свої очікування і покладати надто багато очікувань на цей контрнаступ, що перемогою може вважатися будь-який позитивний результат і кожен відвойований кілометр нашої рідної землі.

Рано чи пізно ми виб'ємо окупанта з нашої землі, а поки що хочемо все-таки трохи порадувати і заспокоїти наших читачів, адже Україні може вийти на межі 1991 року. І про це розповів не якийсь астролог, таролог чи інший експерт, а представник Держдепу США.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

У Державному департаменті США заявили про те, що Україна має всі можливості для того, щоб звільнити тимчасово окуповані росією території та відновити кордони 1991 року. З такою заявою виступив представник Держдепу Метью Міллер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він зазначив, що Україна має право та можливості для відновлення власних кордонів, у тому числі повернення окупованого півострова Крим.

"Ми підтримуємо Україну у захисті її суверенітету та територіальної цілісності" , - сказав спікер Держдепу у відповідь на питання, чи спрямована допомога США на відновлення Україною кордонів у 1991 році.

Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: Офіс президента

Нагадаємо, що голова ГУР Кирило Буданов отримав серйозне поранення під серцем: "Не можна вийняти...".

Раніше ми повідомляли, що шаманка передбачила ганебну втечу окупантів: "Не так, як у Херсоні...".