Гіркін почав готуватися до держперевороту в росії, рубить "правду" про ситуацію, яка назріває у рф.

Агент Стрєлков-Гіркін упевнений, що вже невдовзі це почне відбуватися. І, мовляв, здійснять переворот не без допомоги Євгена пригожина. Про це він сказав, коментуючи останнє інтерв'ю власника ПІК "Вагнер".

Ігор Гіркін, фото: вільне джерело
Ігор Гіркін, фото: вільне джерело

"Пригожин — член правлячої мафії, одного з її угруповань. Ми спостерігаємо зараз, як одне із цих угруповань ламає через коліно нинішню ситуацію. До кінця літа можливий держпереворот", - заявив терорист.

Гіркін розповідає своїм слухачам, що розпочалася смута, і наступ ЗСУ і до кінця літа внутрішньополітична ситуація в країні зміниться до невпізнанності. Агент ФСБ гіркін скиглить про можливість початку громадянської війни в росії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Євген Пригожин, фото: вільне джерело
Євген Пригожин, фото: вільне джерело

Терорист заявляє, що пригожин не один, інакше його давно б "випололи" та викинули. У кращому разі його заблокували б скрізь, і ніхто йому під командування 80 тисяч осіб не дав би. Тому гіркіну стало зрозуміло, що пригожин має величезний "дах".

Минулого тижня ватажок "вагнерівців" Євген пригожин заявив про нібито виведення своїх найманців з Бахмута — на тлі посилення тиску з боку ЗСУ на вказаному напрямку. Пригожин приховує, що рішення про передачу позицій регулярним військам рф ухвалено на тлі колосальних втрат серед його "зеків", навпаки, хвалиться, нібито всі плани ПВК виконала.

Нагадаємо, ми писали, що столицю рф можуть перенести до Сибіру: подалі від українських дронів.

Як повідомляв "Знай.ua" індійський астролог розповів, коли Україна почне контрнаступ зі знаком Лева.

Також "Знай.ua" інформував, астролог показав, як Марс допоможе ЗСУ провести блискучий контрнаступ.