Відома у соціальних мережах українська відьма-некромантка та екстрасенсиня Марія Тиха, яка днями передбачила повний блекаут у російській федерації, перерахувала українські роки, які у червні окупанти можуть бомбити.

Також у зоні ризику, за словами відьми, опинилися кілька областей.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Марії Тихій у мережі YouTube.

Марія Тиха. Фото: Youtube
Марія Тиха. Фото: Youtube

За її словами, потрібно бути у повній готовності мешканцям Львова, Полтави, Києва, Харкова, Одеси та Одеської області, Миколаєва та Миколаївської області, Дніпра, Хмельницького, Запоріжжя, Херсона, Кропивницького, Рівного та Житомира.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Жителям цих міст не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Якщо ви її чуєте, йдіть у укриття, бо ворог безжальний", - каже екстрасенсиня.

Вона додала, що у червні буде кілька найнебезпечніших днів, коли варто бути максимально обережними – 3, 9, 12-13, 15, 17, 26-28 червня.

Відьма Марія Тиха. Фото: Instagram
Відьма Марія Тиха. Фото: Instagram

Крім того, Тиха наголосила, що влітку можливі теракти. За її словами, у країни-агресора немає стратегії, тому вона хаотично завдаватиме ударів по різних містах нашої країни.

Буквально днями Марія Тиха заявила, що найближчим часом жителі російської федерації зможуть відчути на собі частину того, чим жили українці останні півтора роки. Наприклад, як це жити з тривалими відключення світла.

Не варто забувати, що астрологія, екстрасенсорика, тарологія та інші подібні практики не повною мірою відповідають реальній картині того, що відбувається. Цей матеріал нічого не стверджує, а лише показує думки різних експертів.

Нагадаємо, "Прорив у Крим": астролог поділився "гарячим" прогнозом на червень і назвав слабке місце окупантів.

Раніше повідомлялося, "Кадировці" на лінії фронту: Дмитро Снєгірьов запевняє, що ISW видали інсайд "Правої Справи" за свої розвіддані.

Також, відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, що зараз із лукашенком: "Він перебуває поза свідомістю".