Ватажок приватної військової кампанії "Вагнер" Євген Пригожин висловив свої побоювання про те, що путін може відкрити валізу з червоною ядерною кнопкою, але удар прийде не по Україні, а по території росії.

Пригожин вважає, що російські окупанти можуть завдати ядерного удару по Білгородській області. Нещодавно керівник бойовиків звинуватив Міноборони рф в тому, що влада не може забезпечити безпеку мешканцям, а зараз розглядає такий фатальний сценарій.

путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube
путін на тлі ядерного вибуху, скріншот: YouTube

"Я боюся, як би у них не було паскудної думки ядерну бомбочку на свою територію кинути. Чи не тому ми відступаємо в Білгородській області, даючи їм просуватися, що по чужій кидати - страшно, а по своїй кинемо? Покажемо, які ми красені психічно хворі. Дивишся, ЗСУ стоятиме в якомусь селі, а ми типу "тактичною ядерною зброєю", - заявив Пригожин.

Більше того, ватажок "вагнерівців" сумнівається у придатності ядерної зброї, враховуючи, "у якому стані вони все інше тримають".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Днями засновник ПВК Вагнер заявив, що його найманці поїдуть воювати в Білгородську область, не питаючи дозволу Міноборони рф. Він планує зупинити "свавілля", а саме - захоплення території росії.

Нагадаємо, "Прийдемо на Червону площу": зеки Пригожина з ВПК "Вагнера" ​​загрожують зґвалтуванням російському депутату

Раніше ми писали про те, що громадянська війна та держпереворот: терорист Гіркін готує окупантів до проблем усередині країни.