Настав час дізнатися, що чекає на українців у найближчому майбутньому.

Популярна у соціальних мережах українська тарологиня Яна Тимощук, яка попереджала, що російські окупанти протягом всієї весни продовжуватимуть військові дії на території нашої країни, поділилася новим прогнозом. Астроекспертка визначила, що українські захисники зможуть силою "переламати" перебіг історії та повернути окуповані землі знову під контроль нашої країни.

Про це Яна Тимощук розповіла у новому ефірі на своєму каналі у мережі YouTube.

Яна Тимощук, фото: YouTube
Яна Тимощук, фото: YouTube

Яна Тимощук розповіла, що їй випала карта Таро "Лицар мечів", яка вказує на енергію завоювання своїх земель, тобто контрнаступ. Також Яні Тимощук випала "П'ятірка мечів", що говорить про запеклу боротьбу з двох сторін. Таролог також відзначила і місто Бахмут, яке вже набуло негласного статусу "Фортеці".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

"Багато чого буде приховано від людей, аж до того, що ми не знатимемо, де ведуться бойові дії. Про це ми дізнаємося вже за підсумками. При цьому я бачу, що вже в червні будуть якісь вкладення в Бахмут. Карта "Колесниця "каже про перемогу України в цьому питанні", - сказала астроекспертка.

Також варто розповісти, що днями Яни Тимощук поділилась, що Україна зараз перебуває під впливом Юпітера у знаку Тельця. Відразу помітно, що зараз наша країна перебуває під заступництвом.

Нагадаємо, "Містер Сідр" убив уже три десятки росіян: вони вирішили досягти фестивалю напою.

Раніше повідомлялося, звідси й історія з комарами: володимир путін тренував білуг і підсилав їх до Норвегії та Швеції з камерами.

Також, астролог Поліна Павлова попередила про небезпеку та тиск: "Марс заходить в Україну".