Весь світ продовжує щоденно спостерігати за справжньою особою російського диктатора путіна. Зараз настав час відзначити головні помилки про нього.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на порталі Spiegel, та написала цей матеріал російська політологиня, журналістка, а також публіцистка Тетяна Станова. Вона раніше обіймала посаду керівника аналітичного департаменту Центру політичних технологій.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

По-перше, на її думку, сприйняття путіна та росії у війні з Україною дуже відрізняється від того, як бачать це у Кремлі. Російський диктатор чудово розуміє, що він програє.

"Це припущення засноване на помилці, що головна мета росії - отримати контроль над більшою частиною України. Однак головна мета росії, не контроль над якимись частинами України, а знищення всієї України, як "антиросійської держави". Тому головне завдання рф перешкодити Заходу використовувати українську територію як плацдарм для антиросійської геополітичної діяльності" - пише авторка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також для путіна ця війна ведеться не з Україною, а з усім Заходом, і програш росії можливо не означатиме закінчення конфлікту. Він може загострювати конфлікт в Україні доти, доки не станеться якесь диво.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Далі Станова спростувала припущення про те, що путін боїться антивоєнних протестів, але, можливо, все з точністю навпаки. Пропаганда зайшла настільки далеко, що багато людей справді повірили в існування в Україні якихось нацистів і можуть виступати за війну в Україні.

В результаті, за словами експертки, у цій ситуації є лише два виходи - Захід змінює ставлення, і починає ставитися з побоюванням до росії, чого не станеться ніколи, або ж план путіна руйнується, і росія знову змушена переглянути свої геополітичні амбіції, що виглядає більш ймовірним. При цьому весь цивілізований світ вірить, що перемога за Україною, чого б не сталося.

володимир путін, скріншот: YouTube
володимир путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що відома таролог передбачила "невидиме" повернення українських земель, про Бахмут також є.

Раніше ми повідомляли, що Пригожин заявив, що Росія готова до ядерного удару: розбомблять Бєлгород.