На жаль, Україна має не лише дикого східного сусіда у вигляді росії під керівництвом путіна, а й не менш неадекватного північного сусіда – Білорусь із Лукашенком.

Білорусь приємніша тим, що люди там адекватні, яким усі українці бажають якнайшвидше позбутися диктатора і здобути повноцінну незалежність.

Олександр Лукашенко, фото: сайт президента
Олександр Лукашенко, фото: сайт президента

То що ж чекає Білорусь у разі смерті Олександра Лукашенка? У цьому питанні розбиралася тарологиня Валентина.

Експертка переконана, що Лукашенко сам керує своєю державою, оскільки він залякав політиків навколо себе і ніхто не диктує йому рішення щодо внутрішніх справ країни. Далі вона подивилася на те, що зміниться у Білорусі у разі відходу Олександра Григоровича.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Одразу випала Імператриця. Відхід диктатора змінює все. Можуть залишитися якісь інтриги... Зміниться все. Туз пентаклей - вдалий час, буде, як подарунок природи. Піде одне чудовисько і буде подарунок природи. Це гарна подія, почнеться насичений час. Але залишаться невеликі підступи. Залишаться політики, яких не можна за законом прибрати і вони будуть гадити, щоб вибілити себе", - передбачає Валентина, яка і сама родом з Білорусі.

Що станеться в Білорусі, якщо помре Лукашенко? Таро прогноз
Що станеться в Білорусі, якщо помре Лукашенко? Таро прогноз

Нагадаємо, що відома тарологиня передбачила "невидиме" повернення українських земель, про Бахмут також є.

Раніше ми повідомляли, що Пригожин заявив, що Росія готова до ядерного удару: розбомблять Бєлгород.

Також стало відомо, що аюрведичний терапевт Марія Ланг про події на фронті на півроку: яку територію звільнять першою.