Екс-помічник і передбачуваний коханець президента Франції Еммануеля Макрона опинився в центрі нового скандалу.

Як повідомляє CNN, прокуратура французького міста Пуатьє відкрила справу проти колишнього співробітника Єлисейського палацу Олександра Беналля. Причиною стало те, що в 2017 році 28-річний Александр сфотографувався з пістолетом в одному зі столичних ресторанів. Бенелля був з приятелями і для фото напрвил пістолет на офіціантку.

Повідомляється, що на той момент мароканець не мав права носити зброю за межами штабу партії Еммануеля Макрона.

Це не перший раз, коли Олександр Беналля фігурував у поліцейських звітах. Раніше в ЗМІ публікувалися відео, на якому Беналля у формі полицейсого (яку він не має права носити) избвивает протестувальників в Парижі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Це викликало багато запитань у французів, адже у зв'язку з інцидентом Олександра отстратили від роботи на два тижні, але не звільнили. Лише коли скандал у зв'язку з цим розгорівся з новою силою, президент нарешті остаточно відправив помічника у відставку. У ЗМІ також пропагували чутки про те, що таке лояльне ставлення Макрона до марокканцю пов'язано з їх романтичними відносинами.

У ЗМІ також просочувалася інформація, що Беналля мав в адміністрації президента зовсім не стандартний статус. Його забезпечували безоплатним житлом в елітному районі, особистим водієм і зарплатою, яка перевищувала 10 тисяч євро.

Романтичні стосунки з Олександром 40-річний Макрон, одружений на 65-річної колишньої вчительки Бріжит, категорично заперечує. "Він ніколи не був моїм коханцем", — публічно заявив президент, якого і раніше не раз підозрювали у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Нагадаємо, перша леді США Меланія Трамп довела, що вона все ще має зовнішність моделі і не дарма її негласно вважають іконою стилю.

Раніше повідомляв, що МЗС Франції прокоментував реакцію Росії на вбивство ватажка сепаратистів Олексадра Захарченко.

Також писав, президент Франції привітав Україну з Днем незалежності.