Росія знов невдало запустила ракету. Як повідомлялось раніше, сьогодні ,11 жовтня, під час старту російської ракети-носія з новим екіпажем МКС сталася аварія.

Космічний корабель "Союз МС-10", запущений з космодрому Байконур в Росії до Міжнародної космічної станції, не вийшов на орбіту через аварію носія.

Аварія сталася через кілька хвилин після запуску ракети. Позаштатна ситуація супроводжувалася аварійним відключенням двигунів другого ступеня після відділення від першого.

На борту тримісного "Союз МС-10" знаходилися астронавт НАСА Тайлер Ніколас Хейг та космонавт "Роскосмосу" Олексій Овчінін і. Екіпаж задіяв систему порятунку і здійснив аварійну посадку в капсулі корабля. Аварійне приземлення відбулось в Казахстані.

Руйнування другого ступеня ракети-носія "Союз-ФГ", запущеної 11 жовтня з пілотованим кораблем "Союз МС-10" до МКС, показали на відео.

Нагадаємо, російська ракета знову впала - аварія сталася через кілька хвилин після запуску.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що місце третього члена екіпажу корабля "Союз МС-10" займав вантажний контейнер, забитий продуктами харчування.

Також "Знай.uа" повідомляв, що астронавт NASA показав дивовижні знімки Чорного моря.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще