Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер в черговий раз продемонстрував свою ексцентричність. Це сталося на саміті лідерів ЄС Брюсселі. Тільки-но вийшов з автівки, він відразу ж скуйовдив волосся одній з співробітниць, яка його зустрічала, а коли пройшло трохи часу, з якогось дива погладив по руці жінку, з якою вітався.

А на підсумковій прес-конференції саміту йому довелося виправдовуватися за спілкування підвищених тонах з главою уряду Великобританії Терезою Мей.

Розмову зафіксували на відео оператори, що знімали лідерів ЄС перед початком ранкового засідання на п'ятницю. На відео чути, що Мей вимагає від Юнкера пояснень, чому він назвав її "мутною" (nebulous), а він заперечив, мовляв говорив це не про неї.

Коментуючи цей інцидент, Жан-Клод Юнкер зауважив, що у нього не було наміру образити колегу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я взагалі не знав, що в англійській мові є таке слово. Я говорив по-французьки і сказав nébuleux, то є "туманний" і це стосувалося не особисто Мей, а дискусії про Brexit в Британії" - пояснив президент Єврокомісії у своє виправдання.

Юнкер запевнив, що залагодив конфлікт з Терезою Мей, і навіть похвалився, що вона його поцілувала.

Юнкер вражає! :)

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер відзначився дивною поведінкою перед другим днем саміту ЄС. Подивіться самі!

Geplaatst door Європейська правда op Vrijdag 14 december 2018

Нагадаємо, ЄС ухвалив рішення про вихід Британії зі складу утворення.

Як повідомляв "Знай. ua", Brexit на межі зриву через загарбницькі плани Іспанії.

Також "Знай. ua" писав, що Тереза Мей приголомшила світ новою одержимістю, британський парламент відмовляється голосувати.