Міністерство оборони Росії підготувало проект постанови, в якому йдеться, що тепер вони можуть дозволити собі збивати пасажирські літаки.

Постанова "Про порядок застосування зброї і бойової техніки під час охорони державного кордону Російської Федерації в повітряному просторі Російської Федерації" вже опубліковано на сайті нормативних правових актів.

Проект постанови говорить, що літаки, які перетинають кордон Росії, можуть бути збиті, якщо вони не будуть реагувати на сигнали попередження і попереджувальний вогонь. До того ж, серед причин для збиття – це якщо літак загрожує масовою загибеллю людей, екологічна катастрофа або атака на об'єкти стратегічних інтересів.

Нагадаємо, Путін стягує танки на Донбас: ворог щось замишляє, фото та відеодокази

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Всім, хто вважає, що российских бойовиків на Донбасі немає, і мовляв федерація-агресор тут не причому, більше нічим крити. У твіттері відомого блогера Askai з'явилися фото і відео танків з РФ на території, окупованій росіянами – на Донбасі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Франції знайдені уламки зниклого винищувача: доля екіпажу все ще невідома

У середу, 9 січня, у Франції знайшли уламки військового літака Mirage 2000D, який днем раніше зник, про що повідомляє УНН, посилаючись на l'est Républicain.

Як розповіли у Військово-повітряних силах Франції: "Засоби пошуку та порятунку були активовані негайно, щоб знайти літак та його екіпаж".

Також Знай.ua" писав про те, що Екс-глава Пентагону помер

У США після тривалої хвороби, на 92-му році життя помер колишній міністр оборони США Гарольд Браун.

За словами дочки екс-глави Пентагону Дебори Браун, причиною смерті її батька став рак. Гарольд Браун тривалий час боровся з недугою, а останні дні свого життя колишній воєначальник провів у своєму заміському будинку в Санта-Фе в штаті Каліфорнія.

Гарольд Браун очолював Міністерство оборони США з 1977 по 1981 рік. У той час президентом США був Джиммі Картер.